Wederverkopers

Personaliseren

Naast ons uitgebreide thema assortiment is het mogelijk elk gewenste product te personaliseren. De personalisatie mag in eigen beheer worden geregeld. Wij denken graag met je mee en helpen je graag verder. Bekijk hier onze aanleverspecificaties.

Daarnaast is het ook mogelijk om de opmaak door onze grafisch vormgeefster te laten verzorgen.

Mixen & matchen

Ook bieden wij wederverkopers de mogelijkheid te mixen&matchen. Dit betekent dat u zelf een ondergrond kan kiezen, bijvoorbeeld kistjes, tasje, bak, papieren zak, enzovoort. U kunt ook de inhoud zelf bepalen, bijvoorbeeld specifieke soort bloembollen of een mix aan zaden.

Vraag naar de mogelijkheden: info@bloembollengeschenk.nl

voorbeeld kerstpakket

Thema’s

Mocht u een bepaald thema hebben ? Laat dit gerust aan ons weten en wij denken graag met u mee.
Uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw informatie.

Advies nodig?

Wat je aandacht geeft groeit! Wij leveren maatwerk. Al uw wensen voor de inhoud of verpakkingen kunnen wij realiseren! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
U kunt ons bereiken op +31 (0) 578-579 998.

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */