Kan ik de geschenken ook personaliseren?

Gerpersonaliseerde geschenken vanaf 200 stuks

Onze kracht is het leveren van een geschenk dat helemaal is aangepast op jouw wensen. Mochten de producten in onze catalogus niet aan jouw wensen voldoen, dan is het goed om te weten dat wij de mogelijkheid bieden om geschenken te personaliseren.

Het is mogelijk elk pakket of product geheel in eigen huisstijl en van een persoonlijke boodschap te voorzien. Zo wordt het geschenk nog specialer! Dit kan digitaal worden aangeleverd, maar het kan ook door een van onze ontwerpers worden opgemaakt.

1. Ontwerp door Baltus Bloembollengeschenk

Bij een gepersonaliseerd geschenk waarvoor wij de opmaak van de kaart, wikkel of iets dergelijks verzorgen, worden per artikel eenmalig opmaakkosten van € 37,50 in rekening gebracht. De opmaakkosten voor het plaatsen van een logo/tekst op een bestaand artikel bedragen € 17,50.

Wij sturen je eerst een proefdruk. Na jouw goedkeuring wordt het gedrukt/geprint.

Hoe moet ik mijn logo/afbeeldingen aanleveren?

 • Afbeeldingen: Je kunt kiezen voor JPG, PDF of TIFF-bestand.
 • Logo’s: Graag ontvangen wij jouw logo in een origineel bestand: EPS, PSD of PNG (300dpi).
  Hoge resolutie!

2. Eigen ontwerp aanleveren

Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Hierbij worden éénmalig instelkosten van € 15,- in rekening gebracht. Wanneer je hiervoor kiest, dan ontvang je van ons een open bestand van het betreffende product. Maak je ontwerp op in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop.

Wij ontvangen jouw ontwerp graag in PDF met volgende specificaties:

 • Fullcolour (4/0 - 4/4) bestanden maak je altijd op in CMYK.
 • Alle beelden moeten een minimale
 • Resolutie van 300 dpi hebben.
 • Maak je bestand op met een afloop van 3 mm. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop. Dit voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden.
 • De minimale lettergrootte die we
 • Aanraden is 6 pt.
 • Lever je bestand aan als één laag.
 • Lever het bestand aan als drukklare pdf, PDF/X-1a:2001.

Is jouw opmaak gereed? Exporteer je bestand dan als een drukklare pdf, PDF/X-1a:2001 met 3 mm afloop en stuur het naar: info@bloembollengeschenk.nl.

Bekijk de voorbeelden:

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */