Kan ik de geschenken ook personaliseren?

Mix & Match

Onze kracht is het leveren van een geschenk dat helemaal is aangepast op uw wensen. Mocht u het artikel dus niet direct in de catalogus treffen dan is het goed om te weten dat u de mogelijkheid heeft om te 'mixen en matchen'.

Zo hebben wij de tasjes bijvoorbeeld in 15 verschillende kleuren voorradig en kunt u de kleur of het soort bloembollen in veel gevallen zelf bepalen en zijn alle soorten kistjes uit voorraad leverbaar!

Tassen waaier

Het is mogelijk elk pakket geheel in eigen huisstijl en van een persoonlijke boodschap te voorzien. Zo wordt het geschenk nog specialer! Dit kan digitaal worden aangeleverd, maar kan ook door een van onze ontwerpers worden opgemaakt.

 

Bekijk de voorbeelden:

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */