Sociale werkplaats

Samenwerking Sociale werkvoorziening

Baltus Bloembollen werkt samen met diverse sociale werkvoorzieningen uit de regio. Hier vinden cliënten met een hulpvraag een waardevolle dagbesteding. Wij vinden het belangrijk dat wij deze mensen helpen, zeker nu de sociale werkplaatsen onder druk staan. Er vinden hier verschillende activiteiten plaats. Zo kunnen de cliënten inpakken, klanten helpen, werken in de schoonmaak, inrichten, bijvullen en creatieve productiewerkzaamheden. Samen met de sociale werkplaatsen hebben wij een mooi assortiment van kaarsen en zakjes samengesteld waar zij voor ons mee bezig zijn. Met heel veel trots hebben zij ons laten zien hoe ze dit voor ons klaarmaken. Onwijs leuk om te zien!

Gekleurde mini fakkels en hand genaaide zakjes

Wij hebben een divers assortiment met handgemaakte producten. Zo bieden wij naast de hand genaaide gekleurde zakjes ook handgemaakte fakkels en geborduurde rondjes aan.

Gekleurde mini fakkels

fakkel met zakje


Sfeerimpressie

BIJLAGEDETAILS  Sociale-werkplaats.png 29 juni 2018 629 KB 550 × 779 Afbeelding bewerken Permanent verwijderen URL https://www.bloembollengeschenk.nl/wp-content/uploads/sites/12/2018/06/Sociale-werkplaats.png Titel Sociale werkplaats Onderschrift

Sociale werkplaats Baltus

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */