Over ons oud

Baltus Bloembollen

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat een relatiegeschenk of give away aansluit bij uw wensen. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen wij altijd eerst geheel vrijblijvend meer informatie verschaffen en eventueel monsters toesturen. U kunt al uw wensen kenbaar maken.

Het product

Wij hebben 12 verschillende kleuren linnen tasjes die wij vullen met bloembollen naar keuze. Alle tasjes worden kosteloos voorzien van een persoonlijke kaart, welke wij op 350 grams glossy papier voor u kunnen laten drukken. Op de monsters treft u hier een voorbeeld van (voorbeelden drukken wij op 200 grams papier).

Persoonlijke kaart

Wij kunnen de tasjes voorzien van een persoonlijke kaart. U kunt zelf de tekst, logo en eventueel opmaak digitaal aanleveren. Wij zullen vervolgens een voorbeeld voor u maken en na goedkeuring laten drukken en bevestigen op de tasjes. De gehele opmaak kunnen wij ook voor u verzorgen.

Levering

Levering is mogelijk op zeer korte termijn. Denk bij een kleine bestelling al aan levering binnen een week!! Voor een grotere bestelling is de gemiddelde levertijd 2 weken. Alles wordt uitgeleverd in hoogwaardig verpakkingsmateriaal en voorzien van veiligheidsbandjes en/of folie. Leveradres en leverdatum zijn geheel naar keuze in te vullen. Eventueel kunnen wij zelfs de chauffeur aangeven u van te voren even te bellen.

Betaling

Na levering ontvangt u van ons een factuur. Wij vragen u de factuur binnen 8 dagen te voldoen.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet even te bellen of te mailen. Wij helpen u graag het passende geschenk te vinden voor uw relaties en/of medewerkers. E-mail naar kristy@bloembollen.com of bel +31 (0) 578 57 99 99.

/* */