Meer informatie

Bloembollen geven kleur, soms geur, maar je kunt er vooral zoveel mee zeggen!

Een bloeiend of groeiend cadeau heeft vaak een grote symbolische waarde. Bijvoorbeeld met een sterke tekst als Wat je aandacht geeft, groeit!, Samen groeien, of  Dat verdient een bloemetje!

Bekijk hier meer inspirerende slogans.

De kracht van bloembollen als geschenk

Bloembollen geschenken zijn fleurig, hollands en verfrissend. Maar het heeft ook een zeer hoge attentiewaarde: niet alleen bij het geven van een (gepersonaliseerd) bloembollengeschenk zal er aan uw bedrijf worden gedacht, ook bij het planten en het bloeien zal er weer de herinnering zijn aan de gever!

Een geschenk in een geschenk?

Overweegt u het geven van een waardering in de vorm van een waardecheque waarbij men zelf zijn/haar geschenk kan kiezen? Dan is het goed te weten dat wij u hierin ook de juiste partners kunnen adviseren. Een waardecheque verwerken wij perfect in één van onze originele bloembollen- of zadengeschenken.

Wanneer welke bloembollen?

Voorjaarsbloeiers kunnen het beste geplant worden vanaf augustus tot december (zoals tulpen en narcissen). Zomerbloeiers kunnen het beste vanaf het voorjaar geplant worden (zoals gladiolen en dahlia's).

Bloembollen poten

Er wordt gewerkt met twee verschillende assortimenten: voorjaarsbloeiende bollen en zomerbloeiende bollen. Voorjaarsbollen kunnen het beste geplant worden vanaf augustus tot december. Het liefst voor de eerste nachtvorst. Zomerbloeiende bollen kunnen het beste vanaf het voorjaar geplant worden, zodra de kans op nachtvorst voorbij is tot en met eind mei. Bloembollen kan men op verschillende manieren planten: verspreid in een border, in groepjes, tussen het gazon of in een bloembak op het terras of balkon. Ook zijn er bloembollen verkrijgbaar welke prima binnenshuis bloeien!

Bij alle producten is het mogelijk de inhoud aan te passen aan de periode waarin u het weggeeft. Het hele jaar door zijn er dus bloembollengeschenken leverbaar. Bij elk geschenk waarin bloembollen zitten, treft men de instructies van de betreffende soort, zodat men direcht aan de slag kan.

Zaaien

Bij gebruik van een potgrondtablet volgt u eerst de instructies op de verpakking om de grond los te maken. Nu is het mogelijk om de zaadjes in de grond te zaaien. Bij gebruik van normale potgrond hoeft deze alleen vochtig gemaakt te worden. Zaai het zaad gelijkmatig uit en bedek de zaadjes met een dun laagje potgrond. Houd de grond licht vochtig voor een optimaal groeiresultaat. Plaats het op een lichte plaats (indien binnen: bij een normale kamertemperatuur). Na 6-8 weken zijn de kruiden klaar voor gebruik. Bij groenten kan dit tot 12 weken duren. Na het opkweken binnen kunnen de plantjes ook verplaatst worden naar buiten.

Bij alle geschenken waarin zaad zit verwerkt zal de zaai- en oogstkalender worden toegevoegd inclusief aanvullende plantinstructies.

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */