Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

 

Originele relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij denken graag met u mee. Baltus Bloembollengeschenk bestaat al vele jaren en met name de laatste jaren hebben wij ons assortiment fors uitgebreid en kunnen wij u volledig op maat bedienen met onze originele relatiegeschenken.

Groene en duurzame relatiegeschenken

Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij zien de vraag naar duurzame relatiegeschenken daarbij ook sterk toenemen. Wij hebben ons, vanwege onze achtergrond in de bloembollen, met name gespecialiseerd in groene en duurzame relatiegeschenken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde bloembollen relatiegeschenken in een luxe tasje of eten uit eigen tuin pakketten. Doordat deze geschenken duurzaam zijn komen deze ook meerdere keren bij de relaties onder de aandacht:
·         Bij het geven van het geschenk
·         Bij het planten van het geschenk
·         Bij het opkomen van het geschenk

Relatiegeschenken met logo

Diverse van onze duurzame relatiegeschenken zijn te personaliseren met een kaart met uw logo. Bovendien zijn de geschenken met logo op onze website door uzelf vorm te geven, zo geeft u altijd een persoonlijk cadeau aan uw relaties of medewerkers.

Onze werkwijze

Naast ons originele assortiment kenmerkt onze werkwijze zich door flexibiliteit en het “met de klant meedenken”. Belangrijk vinden wij hierbij dat een duurzaam relatiegeschenk volledig aansluit bij uw wensen, staat er dus iets niet op onze website: informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ons assortiment

Ons assortiment is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Naast onze absolute topper: een linnen tasje met bloembollen voorzien van een persoonlijke kaart, zijn de eten uit eigen tuin pakketten nieuw in ons assortiment (bijv. stamppotten pakket, vitamine pakket, biologic garden).
Onderstaande duurzame relatiegeschenken zijn de toppers in ons assortiment:
·         Watch me grow pakket
·         Tasje met bloembollen
·         Goodybag met bloembollen
·         Gevulde kist
·         Of bekijk één van onze andere relatiegeschenken

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over onze duurzame relatiegeschenken, aarzel dan niet even te bellen of te mailen. Wij helpen u graag het passende geschenk te vinden voor uw relaties en/of medewerkers. E-mail naar kristy@bloembollen.com of bel 0578-579999.

 

/* */