Certificaten

EFSA

Baltus is officieel EFSA member.

De missie van de EFSA is om een inspiratiebron te zijn. Daarnaast deelt de EFSA toekomstige trends met haar leden, detailhandel en consumenten. Door middel van gezamenlijke initiatieven en een netwerk van betrokken ondernemers, helpt de EFSA om vorm te geven aan huidige trends in de markt en deelt zij haar kennis tussen de belangrijkste spelers binnen de industrie.

Meer lezen over EFSA Membership

Florimark Good Trade Practice

Baltus is erg trots dat de MPS haar inspanningen heeft beloond met een certificaat voor het voldoen aan de markteisen voor traceerbaarheid, kwaliteitszorg en ketenkwaliteit en het inspelen op verscherpte eisen van retailorganisaties en detaillisten!

Ook het keurmerk Florimark TraceCert is ons toegewezen, waarbij tevens versheid, opslag en voorraadbeheer voldoen aan de strenge eisen van de MPS.

Meer lezen over het keurmerk Florimark TraceCert

Skal

Baltus biedt biologische bloembollen aan. Deze bloembollen hebben hiervoor het SKAL certificaat ontvangen.

Zo kunnen klanten ervan op aan dat de biologische producten van Baltus écht biologisch zijn. Daarnaast geeft het certificaat de visuele identiteit van de biologische landbouw weer.

Skal certificaat bekijken

Inspiration Tour

De Inspiration Tour is een gezamenlijk initiatief van leveranciers uit de tuinbranche, gevestigd in Oost-Nederland. Elke leverancier is specialist in de tuinbranche en beschikt over een showroom vol inspiratie, winkelpresentaties en concepten. De leveranciers liggen op een minimale afstand van elkaar, waardoor u meerdere per dag kan bezoeken!

Kijk voor meer informatie en data over de Inspiration Tour

Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur

Baltus Bloembollen is lid van de KAVB.

De organisatie is in 1860 opgericht en is hiermee de oudste, nog in de oorspronkelijke vorm bestaande, zelfstandige agrarische belangenbehartiger.

De belangrijkste activiteiten van de KAVB zijn het verstrekken van kennis en informatie aan de leden, collectieve belangenbehartiging en dienstverlening voor leden.

Meer lezen over de organisatie KAVB

Green PhotoStock

Baltus Bloembollen neemt deel aan een gezamelijk initiatief van leveranciers in de groenbranche die via de website www.greenphotostock.com hun product- en sfeerfotografie geheel kosteloos beschikbaar stellen aan hun klanten.

Op de website vindt u niet alleen foto's van het assortiment grootverpakkingen van Baltus, maar ook sfeerbeelden.

Afbeeldingen op Green PhotoStock bekijken

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */