Catalogus

Bloembollencatalogus Baltus Bloembollengeschenk

Ieder seizoen ontwikkelen wij een nieuwe geschenken, waardoor wij altijd op de nieuwste trends kunnen inspelen! Bekijk onze catalogus voor ons hele assortiment of ontdek onze thema flyers waarin fleurige geschenken worden uitgelicht die goed aansluiten bij thema's als de dag van de leraar en kerst. Liever een papieren versie ontvangen? 

Magazine-Plant-je-gift-moment

Plant je gift moment

Nieuw! Ontdek ons nieuwe en eerste magazine 'Plant je GIFT moment'! vol met bloembollen- en zadengeschenken. Ontdek de verschillende betekenissen van bloemen.


Catalogus Puur geluk Baltus Bloembollen

Puur Geluk

Thema catalogus 'Puur geluk'! staat vol met bloembollen- en zadengeschenken die gericht zijn op thema's.
Leuk om toe te voegen aan een kerstpakket of om weg te geven als blijk van waardering.


Catalogus good things takes time to grow Baltus Bloembollen

Good Things Take Time

Bekijk ons hele assortiment in deze catalogus vol met groene geschenken, suggesties voor pakkende thema’s, inspiratie voor huis en tuin en lees meer over de achterliggende betekenis van verschillende zaden en bloembollen!


Catalogus Thema Pakketten Baltus Bloembollen

Thema Pakketten

Het hele jaar voor elke gelegenheid een passend geschenk! Ontdek onze groene geschenken
die speciaal geselecteerd zijn voor bijzondere gelegenheden, zoals de dag van de zorg, leraar en paasgeschenken naar voren.


Catalogus trends groene geschenken Baltus Bloembollen

Trends

Deze catalogus staat vol met interessante weetjes en feitjes over onze producten. Ontdek onze meest gebruikte bloembollen, populairste zaden en de symboliek hierachter. Daarnaast staan er handige tips en trends in en leuke DIY.


Assortiment

Al enkele jaren is Baltus Bloembollen de innovatieve partner als het gaat om bloembollen- en zaden geschenken. Wij werken met thema lijnen maar zijn ook zeer ervaren en flexibel als het gaat om custom-made geschenken. Zo hebben wij een eigen vormgever die graag voor u aan de slag gaat. In deze catalogus treft u onze productlijn voor de Nederlandse markt. Veel van deze producten hebben wij ook Engels-, Duits- en Franstalig. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang het betreffende beeldmateriaal. Benieuwd naar ons assortiment?

Offline catalogus aanvragen

Liever de papieren versie lezen? Ontvang gratis onze relatiegeschenken brochure.

Vraag catalogus aan
/* */