Catalogus

Bloembollencatalogus Baltus Bloembollengeschenk

Ieder seizoen ontwikkelen wij een nieuwe geschenken, waardoor wij altijd op de nieuwste trends kunnen inspelen! Bekijk onze catalogus voor ons hele assortiment of ontdek onze thema flyers waarin fleurige geschenken worden uitgelicht die goed aansluiten bij thema's als de dag van de leraar en kerst. Liever een papieren versie ontvangen? 

Catalogus-2020_001

Catalogus 2020

Nieuw! Ontdek onze groene geschenken en mooie giveaways 2020 voor elke gelegenheid. Laat je inspireren! Inclusief zaaikalender en een overzicht van de belangrijkste themadagen.


Magazine-Plant-je-gift-moment

Plant je gift moment

Ontdek ons nieuwe en eerste magazine 'Plant je GIFT moment'! vol met bloembollen- en zadengeschenken. Ontdek de verschillende betekenissen van bloemen.


Catalogus good things takes time to grow Baltus Bloembollen

Good Things Take Time

Bekijk ons hele assortiment in deze catalogus vol met groene geschenken en suggesties voor pakkende thema’s!


Assortiment

Al enkele jaren is Baltus Bloembollen de innovatieve partner als het gaat om bloembollen- en zaden geschenken. Wij werken met thema lijnen maar zijn ook zeer ervaren en flexibel als het gaat om custom-made geschenken. Zo hebben wij een eigen vormgever die graag voor u aan de slag gaat. In deze catalogus treft u onze productlijn voor de Nederlandse markt. Veel van deze producten hebben wij ook Engels-, Duits- en Franstalig. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang het betreffende beeldmateriaal. Benieuwd naar ons assortiment?

Offline catalogus aanvragen

Liever de papieren versie lezen? Ontvang gratis onze relatiegeschenken brochure.

Vraag catalogus aan
/* */