Lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Vandaag is de lente officieel van start gegaan! Maar wist u dat de lente pas écht begonnen is wanneer de eerste lentebloemen zich weer laten zien?

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat de dagen langer worden, de vogels fluiten, dieren ontwaken uit hun winterslaap, de zon zich vaker laat zien, de terrassen vol zitten, maar natuurlijk ook dat de lentebloemen zich weer laten zien!

Een van de eerste lentebloemen die zich laat zien, is de narcis. Als de narcis zich weer laat zien, dan is het voorjaar echt begonnen. Er zijn wel 35 verschillende soorten narcissen, maar de bekendste en populairste soort is toch wel de gele narcis. Door de felle kleur valt deze narcis natuurlijk goed op in de vaak nog kale tuinen.

Nu het weer lente is, kunnen de zomerbollen weer geplant worden! Veel mensen willen ook in de zomer genieten van een bloeiende tuin. Voor de zomer zijn er dan ook zomerbloeiende planten, zoals gladiolen, lelies, dahlia’s en anemonen. Deze zomerbloeiers staan bekend om hun fantastische kleuren. De meest populaire zomerbol is de Dahlia, omdat deze in veel soorten en kleuren verkrijgbaar is.

Het is dus weer tijd om te genieten van de lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Voorjaarsbloembollen

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */