Kinderpostzegelactie 2019

Baltus helpt met fleurig bloembollendoosje kinderen in de daklozenopvang en de bijen in de natuur

Van woensdag 25 september t/m 2 oktober vindt voor de 71e keer de Kinderpostzegelactie plaats. Basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 gaan op pad om postzegels en andere producten te verkopen. De Kinderpostzegelactie zet zich jaarlijks in om kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Dit jaar richt de actie zich op kinderen in een daklozenopvang.

Geen enkel kind in de daklozenopvang

De Kinderpostzegelactie zet zich dit jaar in voor kinderen die in een daklozenopvang zitten. Ruim 8.500 kinderen wonen in een daklozenopvang. Deze opvanglocaties zijn vaak niet geschikt voor kinderen. Daarom is het doel van de Kinderpostzegelactie 2019 dat geen enkel kind meer naar een daklozenopvang hoeft en zich ergens thuis voelt. Lees meer over de actie op de website van Kinderpostzegels.


BIJzondere krokus mix van Baltus Bloembollen

Ook dit jaar heeft Baltus Bloembollen speciaal voor de Kinderpostzegel actie een fleurig doosje met krokusbollen ontwikkeld. Met deze bollen helpen we kinderen in de daklozenopvang, maar we helpen ook de bijen in de natuur.

Bijen hebben het namelijk steeds moeilijker. Het gaat niet goed gaat met de dieren en insecten die gewassen moeten bestuiven. Dit heeft dan ook grote gevolgen voor de mens. Een tekort aan bloemen zorgt ervoor dat de bijen wegblijven. In het voorjaar zijn honingbijen op zoek naar vers stuifmeel en nectar, maar dit is steeds minder te vinden in tuinen.


Assortiment Kinderpostzegels 2019

De kinderpostzegels van 2019 in het teken van kinderboekenhelden. Helden als Dik Trom, Kruimeltje, De Drieling en Pietje Bell zullen dit jaar te bewonderen zijn op de kinderpostzegels. Naast de kinderpostzegels zullen de kinderen ook met andere leuke producten langs de deuren gaan. Alle producten zijn te vinden in de webshop van de Kinderpostzegels.

 

 

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */