Een mooie opbrengst voor KWF Kankerbestrijding!

Een geschenk voor het goede doel

In 2019 introduceerden wij een nieuwe lijn met een geschenk voor KWF Kankerbestrijding. Een deel van de opbrengt van dit geschenk gaat naar het goede doel. En met succes: in totaal is er €1250,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding!

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding heeft als doel kanker zo snel mogelijk te verslaan en streeft naar een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Een mooi doel, waar ook wij graag aan willen bijdragen. Daarom hebben wij in 2019 een nieuw product geïntroduceerd speciaal voor KWF Kankerbestrijding: een fleurig kraftdoosje gevuld met Anemonen de Caen. Een deel van de opbrengst van dit fleurige doosje is voor KWF Kankerbestrijding.

Bedankt!

Wij hebben veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen op deze actie. Door het enthousiasme van organisaties en bedrijven is het een succesvolle actie geworden en is er een prachtig bedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding! Wij zijn blij met de inzet en de bijdrage van alle bedrijven en organisaties die het KWF kraftdoosje met bloembollen hebben gekocht. Bedankt!

Never change a winning team

Wist je dat we ook dit jaar gewoon doorgaan met de actie? Je kunt namelijk altijd wel iemand bedanken voor zijn of haar inzet! En dat in combinatie met de anemoon, die symbool staat voor zorgzaamheid. Een prachtig geschenk met een mooie boodschap en voor een mooi doel! Bekijk hier het geschenk.

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */