De populairste bloembollen

Bloembollen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn er zelfs zo veel dat het er te veel zijn om op te noemen. Maar welke bloembollen zijn nou het bekendst en worden het meest gebruikt? Dat zijn de Oxalis, Anemonen de Caen en de Tulp!

Oxalis

De Oxalis lijkt op het klavertje vier. Daarom staat de Oxalis ook wel bekend als geluks klaver. Deze bloem groeit gemakkelijk en geeft dan ook snel resultaat. De Oxalis is het hele jaar door leverbaar.

Anemonen de Caen

Anemonen de Caen

De Anemonen de Caen is een vrolijke combinatie van bloemetjes. De betekenis van de Anemonen de Caen is zorgzaamheid en ‘ik wil graag bij je zijn’. En dat blijkt: de anemonen de Caen komt elk jaar vanzelf weer terug in de tuin!

Tulp

Denkt men aan Holland, dan denkt men aan de tulp! Het is dus niet gek dat de tulp een van de meest gebruikte bloembollen is. Ook in de 17e eeuw was de tulp al populair; hij was zelfs zo populair dat deze de waarde had van een Amsterdams Grachtenpand! Tegenwoordig is de tulp niet alleen in Nederland gewild: de tulp is een van de belangrijkste exportproducten van Nederland en jaarlijks komen velen toeristen naar de bollenstreek om de velden met tulpen te bewonderen.

Tulp

The choice is yours!

Uiteraard zijn deze drie populaire bloembollen terug te vinden in ons assortiment. Bij een aantal van onze geschenken kunt u zelf de bloembollen kiezen. Dus, welke bloembol kiest u?

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */