De Kinderpostzegelactie 2018 gaat van start!

Vanaf a.s. woensdag 26 september t/m 3 oktober 2018 gaat de Kinderpostzegelactie weer van start. Ruim 160.000 kinderen uit groep 7 en 8 zetten zich in om 400.000 kinderen een goed thuis te helpen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. De Kinderpostzegelactie bestaat al 70 jaar en is uniek in de wereld. 

Een goed thuis voor ieder kind

Kinderen worden geholpen aan een goed thuis dankzij de inzet van kinderen tijdens de Kinderpostzegelactie. Zoals Suzy, zij kon moeilijk meekomen op school en thuis was er geen geld om haar extra te ondersteunen. Dankzij de steun van Kinderpostzegels kan zij zich goed ontwikkelen.

Hoe kunt u helpen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te helpen. Als particulier kunt u bijvoorbeeld producten kopen bij de kinderen die langs de deuren komen of via de webshop van Kinderpostzegels een bestelling te plaatsen. Ook als bedrijf kunt u een bijdrage leveren aan een betere wereld voor kwetsbare kinderen. Hiermee draagt u bij aan een maatschappelijk verantwoorde vorm van ondernemen.

Assortiment Kinderpostzegelactie 2018

Dit jaar bestaat uit het assortiment uit Kinderpostzegels van de Fabeltjeskrant, Kaarten en andere leuke producten. De bekende personages Meneer de Uil, Bor de Wolf en Juffrouw Ooievaar uit het Grote Dierenbos in Fabeltjesland gaan dit najaar langs de deuren; de Fabeltjeskrant staat dit jaar op de kinderpostzegels! Bezoek de website van Kinderpostzegels voor meer informatie.

Tulpenbollen van Baltus Bloembollen

Baltus Bloembollen heeft voor de Kinderpostzegelactie 2018 een speciaal doosje met tulpenbollen mogen ontwikkelen en leveren. Wij zijn trots op de samenwerking en vertrouwen op een positieve bijdrage aan het eindresultaat. Een goed thuis voor ieder kind!

/* */