Baltus Bloembollengeschenk op tv!

Lights, camera, action

Baltus Bloembollengeschenk was te zien zijn in het televisieprogramma 'Samen Sterk'. In de aflevering vertelt Hans Baltus over onze bloembollen- en zadengeschenken en de mogelijkheden die wij hierin bieden en worden onze nieuwste producten getoond. Ook zal het effect van onze groene geschenken uitgelegd worden.

Samen Sterk

Het Televisieprogramma Samen Sterk laat zien hoe we als land, zorgverlener en cliënt samen sterk kunnen staan. Zij gaan op zoek naar oplossingen en antwoorden voor dagelijkse problemen binnen de zorg, zoals gezinsbegeleiding, mantelzorg, probleemjongeren, zorg ondersteunende applicaties of  een operatieve ingreep. Door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. In Samen Sterk komen oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Vraag vrijblijvend advies aan
/* */